طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت
دسر فرنی با نشاسته ذرت: یک انتخاب لذیذ و خوشمزه
دسر فرنی با نشاسته ذرت یکی از گزینههای خوشمزه و لذیذ است که با فرآیندی نسبتاً ساده و راحت تهیه میشود. این دسر خوش طعم و دلچسب با برنامه فانشو آماده شده است.
تنوع در روش تهیه فرنی با نشاسته ذرت
این دسر شیرین با بافت سبک و لطیف خود با مواد و روشهای مختلفی آماده میشود و امکان استفاده در مهمانیها و پذیراییها را فراهم میکند.
با سایت آموزشی فانشو طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت را یاد بگیرید
برای کسب اطلاعات کامل و مرحله به مرحله درباره نحوه تهیه فرنی با نشاسته ذرت، با ما در سایت آموزشی فانشو همراه باشید.
مواد مورد نیاز | میزان مواد |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۴/۱ پیمانه |
پودر هل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۲/۱ قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری سرخالی |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر پسته برای تزئین | به مقدار لازم |
خلال پسته و خلال بادام برای تزئین | به مقدار لازم |
برگ گل محمدی برای تزئین | به مقدار لازم |
دستور پخت فرنی با نشاسته ذرت: یک تجربه گوارا و ارزشمند
در خط زیر، شما به یک دزدیچه از مراحلی که برای خلق دسر خوشمزه و خلاقانه فرنی با نشاسته ذرت نیاز دارید، معرفی می شوید.
مرحله ۱: تهیه مخلوط اولیه شیر و شکر
ابتدا، به مقداری شیر درون قابلمه نیاز دارید و باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر کمی گرم شود. قابل توجه است که شیر نباید به جوش بیاید، فقط نیاز به گرم شدن است. پس از گرم شدن شیر، مرحله بعد افزودن شکر است. حالا باید با یک قاشق یا همزن دستی، شکر را در شیر مخلوط کنید تا کاملاً در آن حل شود.
مرحله ۲: استفاده از نشاسته ذرت
بعد از آماده کردن مخلوط اولیه، باید نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. نشاسته ذرت را باید داخل یک ظرف کوچک ریخته و سپس مقداری شیر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بافت ایده آل برای این مرحله یکدست بودن مخلوط است. اکنون، مخلوط شیر و نشاسته ذرت را به قابلمه شیر اضافه کنید و باز هم آن را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
مرحله ۳: استفاده از پودر هل برای افزایش طعم
بعد از مخلوط کردن شکر و نشاسته ذرت در شیر، باید مقداری پودر هل، که قبلاً آماده کرده اید، به آن اضافه کنید. میزان اضافه کردن پودر هل با توجه به سلیقه شخصی شما خواهد بود. نکته مهم درباره این مرحله، تأکید بر خوب مخلوط کردن پودر هل با شیر است تا عطر هل به دلخواه در آن پخش شود.
مرحله ۴: افزودن عطر و طعم دارچین
در این مرحله نیز، مشابه مرحله قبل، مقداری پودر دارچین را به مخلوط شیر، شکر و نشاسته ذرت اضافه می کنید و با هم خوب مخلوط می کنید تا عطر دارچین کاملاً در شیر پخش شود.
مرحله ۵: به کار بردن گلاب
سپس، با توجه به سلیقه شخصی، مقداری گلاب می توانید به مواد اضافه کنید و با هم هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود. دقت کنید که مقدار زیادی گلاب ممکن است باعث تغییر طعم فرنی شود.
مرحله ۶: بخش مهم: هم زدن و مخلوط کردن
پس از آماده کردن همه مواد، باید تمامی آنها را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. در این مرحله مواد به تدریج غلیظ تر میشوند. وقتی فرنی به غلظت مورد نظر شما رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۷: ریختن فرنی در ظرف مناسب
در این مرحله، باید فرنی را به ظرفهای مناسب بریزید. در اینجا، مغز پسته را (که با میکسر کاملا پودر کرده اید)، روی فرنی می ریزید.
مرحله ۸: تزئین و سرو کردن فرنی خودتان
برای نهایی کردن این تجربه خوشمزه، فرنی با نشاسته ذرت را با خلال پسته، خلال بادام و چند برگ گل محمدی تزئین کنید. سپس فرنی با نشاسته ذرت را به عنوان یک میان وعده خوشمزه و دلچسب یا یک دسر ساده و شیک برای پذیرایی و مهمانی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت: یک دسر خالص و بسیار ساده!