برنامه همکاری ژاپن و آمریکا برای فرستادن مأموران به ماه در سال آینده
همکاری ژاپن و آمریکا برای سفر به ماه تا سال آینده
در حال حاضر، ژاپن و آمریکا به دنبال همکاری در انجام یک مأموریت فضایی جدید به ماه هستند که قرار است تا سال آینده انجام شود. این همکاری میتواند یک قدم مهم در حکومتها و شرکتهای فضایی این دو کشور باشد و احتمالاً نقطه عطفی در تاریخ فضایی جهانی نیز خواهد بود.
با در نظر گرفتن تجربیات همکاریهای گذشته و بهرهگیری از توانمندیهای فنی، مهندسی و مالی، این همکاری میتواند به ارتقای تکنولوژی فضایی، پژوهشهای علمی و کشفهای جدید در ماه منجر شود. همچنین، این مأموریت میتواند فرصتی برای تبادل دانش و تواناییها بین دو کشور باشد و از طریق آن، روابط دوجانبه افزایش یابد.
بدون شک، این همکاری نیازمند تلاشهای مشترک و هماهنگی بین افراد و سازمانهای مختلف خواهد بود. اما ژاپن و آمریکا با داشتن تجربه و تواناییهای بالقوه، قطعاً میتوانند به انجام این مأموریت فضایی با موفقیت برسند و جلوهای جدید به صنعت فضایی جهانی ببخشند.
سازمانهای فضایی ژاپن و آمریکا با همکاری یکدیگر بهدنبال محقق کردن سفر به ماه تا سال آینده هستند. این سفر با فضاپیمای اوریون ناسا انجام میشود.
گزارش جدیدی منتشر شده که نشان میدهد ایالات متحده و ناسا در حال مذاکره با یکدیگر هستند تا یک فضانورد ژاپنی جزوی از مأموریت تاریخی آرتمیس باشد. در صورت همراهی فضانورد ژاپنی در این مأموریت کاوشی که به رهبری آمریکا انجام میشود، گام بسیار بزرگی در مسیر توسعه و تلاشهایی برای اکتشافات فضایی کشور ژاپن برداشته خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
برنامه عظیم ناسا برای زندگی در فضا: ماه را آب میکنیم، مریخ را میسازیم
یک فضانورد ژاپنی در مأموریت سفر به ماه ناسا
منابع مطلع به روزنامه ژاپن تایمز گفتهاند که این دو کشور در حال نهایی کردن همکاری خود هستند و احتمالا فضانوردان ژاپنی در مأموریت دوم آرتمیس برای سفر به ماه، ناسا را همراهی خواهند کرد. ناسا بهدنبال فرستادن فضانوردان خود روی کره ماه تا سال ۲۰۲۵ است.
اولین بار نیست که میشنویم ناسا میخواهد فضانوردان دیگر کشورها را با خودش به کاوش در کیهان ببرد. زیرا هفته گذشته کاملا هریس، معاون ریاست جمهوری آمریکا تصریح کرد که غربیها میخواهند تا سال ۲۰۲۹ یک فضانورد بینالمللی را در یکی از مأموریتهای آرتمیس با خود روی سطح ماه ببرند. احتمالا منظور کاملا هریس هم از این فضانورد، یک محقق ژاپنی بوده است.
با توجه به همکاریهای نزدیکی که در گذشته بین سازمان فضایی ژاپن (JAXA) و ناسا انجام شده، حضور مشترک روی کره ماه کاملا منطقی بهنظر میرسد. در همین راستا فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن هم با روی خوش از مذاکرات خود با طرف آمریکایی صحبت کرده است. ژاپن همچنین در دیگر پروژههای ناسا از جمله ایستگاه فضایی Lunar Gateway که برای قرارگیری در مدار ماه برنامهریزی شده هم شرکت خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
آمریکا با این فضاپیما دوباره به ماه میرود
شاید در سال آینده میلادی اطلاعات بیشتری از این همکاری منتشر شود. همکاری مشترکی که به ژاپنیها اجازه میدهد برای اولین بار روی کره ماه قدم بگذارند.
در مأموریت بعدی آرتمیس بهنام «آرتمیس ۲»، چهار فضانورد از ایالات متحده و آمریکا و با فضاپیمای اوریون به ماه سفر خواهند کرد. طبق برنامهریزیهای قبلی این پرتاب برای اواخر سال ۲۰۲۴ پیشبینی شده است. ناسا همچنین امیدوار است که تا ۴ سال آینده، شرایط برای سفرهای سالانه به ماه را هم فراهم کند.
- ۲۰ تئوری جذاب و هیجانانگیز درباره توطئه ها در جهان؛ از مخفی ماندن توطئه تولد اوباما تا راز حلقههای شیطانی
- کشف دنیای آبی توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب
- پایان ناگوار آزمایش فضایی ژاپنی ها
- فضانورد ایرانی بازگشت زمینی با فضاپیمای ایلان ماسک، همراه با ویدیو
- همکاری مخفیانه ورودی روسیه و چین در فضا؛ راز چه جسد است؟
- چرا ناسا مجموعه فضاپیماهایش را به آتش کشیده است؟
- میزان حقوق فضانوردان برای شما چه اهمیتی دارد؟ پاسخ ناسا را بشنوید
- چین هدفش را شما بر روی ماه میگذارد!
- پرندهرانی جف بیزوس: از آمازون تا بلو ارجین و فرود بر سطح ماه تا سال ۲۰۲۵
- چرا با تمام پیشرفتهای ما، انسانها هنوز نمیتوانند به ماه بروند؟