راز و رموز ورود اتومبیلهای دسته دوم از نواحی آزاد
قوانین و شرایط واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد
واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد یک فرایند پیچیده و حساس است که نیاز به رعایت قوانین و شرایط خاص دارد. در این رابطه، قوانین مربوط به واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید به دقت رعایت شوند.
به عنوان یک فرد یا شرکت که تمایل به واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد دارید، باید به مواردی مانند محدودیتهای واردات، مقررات مربوط به کیفیت و استانداردهای فنی، مالیات و عوارض وارداتی و دیگر مسائل مرتبط با این فرایند توجه داشته باشید.
بنابراین، برای انجام واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد، حتما باید با قوانین و شرایط مربوطه آشنا شده و بر اساس آنها عمل کنید تا همچنین فرایند بدون مشکل و با دقت انجام شود. در غیر این صورت، ممکن است با مشکلات و موانعی در این راه مواجه شوید که میتواند برای شما هزینهها و زمان بیشتری به همراه داشته باشد.
ارسال شده توسط: پوریا هاشم پور ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۱۳طبق آخرین مصوبه هیئت دولت، واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد تجاری به سرزمینهای اصلی با قوانین خاصی آغاز شده است.با عنایت به آخرین اخبار خودرو داخلی، و طبق مفاد مصوبه اخیر هیئت دولت، اعلام شد که امکان ثبت سفارش و ورود خودروهای مستعمل وارد شده به مناطق آزاد تجاری از ۱۹ دی ماه ۱۴۰۲ بر طبق یک سری قوانین خاص به سرزمین اصلی آغاز شده است.واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد به سرزمین اصلیطبق مصوبه اخیر و با استناد به بند ث تبصره ۷ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ضوابط واردات خودرو کارکرده از مناطق آزاد به سرزمین اصلی به شرح ذیل میباشد:طبق مصوبه اخیر دولت، واردکنندگان تا تاریخ ۱۹ دی ۱۴۰۲ مهلت داشتهاند تا با مراجعه به سامانه جامع تجارت، نسبت به ثبت سفارش خودروهای مستعمل مناطق آزاد وارداتی اقدام نمایند. شایان ذکر است که این امکان صرفاً شامل خودروهایی با کد تعرفه ۸ رقمی مشمول گروههای ۸۷۰۱، ۸۷۰۲، ۸۷۰۳ و ۸۷۰۴ میشود.همچنین برای استفاده از این مجوز واردات، واردکنندگان باید در بخش محل تأمین ارز سفارش خود، گزینه «از محل بند ۹ ماده ۳۸ آییننامه اجرایی مقررات صادرات و واردات – بند ث تبصره ۷ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۲» را انتخاب نموده باشند. علاوه بر این اخذ تأییدیه خدمات پس از فروش برای خودروهای وارداتی با این وضعیت الزامی است. از سوی دیگر، خودروهای آمریکایی و خودروهای با برند لامبورگینی، فراری، پورشه، هامر، مازراتی و بوگاتی، از شمول این مصوبه خارج شدهاند و امکان واردات آنها از منطقه آزاد میسر نخواهد بود. معاینه فنی و پرداخت عوارض خودروهای وارداتی با این روش، منوط به اخذ مجوز از دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری است.لازم به ذکر است که تا اطلاع ثانوی، تنها واردکنندگان یا اشخاص حقیقی دارای کارت بازرگانی معتبر میتوانند از این طریق نسبت به واردات خودرو اقدام کنند.با توجه به تسهیل روند واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد پیشبینی میشود تا در ادامه شاهد روند رو به رشد حجم معاملات خودروهای وارداتی، کاهش و تثبیت قیمت خودروها به داخل کشور باشیم. البته این نکته را نیز متذکر میشویم که با ورود دلالان به این قضیه نباید انتظار کاهش قیمت فاحش خودرو را در داخل کشور داشته باشیم. همچنین بخوانید: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا امروز فقط ۸ هزار خودرو وارداتی ترخیص شده است مصوبه واردات خودروهای برقی بدون محدودیت قیمت ابلاغ شد؛ منتظر تسلا نباشید
- کیا K4 هاچبک؛ آیا بهترین جایگزین هیوندای i30 در بازار ایران است؟
- آیا ماشین جدید کیا K4 به ایران وارد می شود؟
- تانک حواله ایرانی با ارزش ۴٫۵ میلیارد تومان
- لوکانو ۸؛ انتخاب بی نظیر چری برای بازار اتومبیل ایران
- لوکانو ۷؛ کراس اوور خیره کننده با مشخصات تکنیکی برجسته، آماده ورود به بازار ایران
- لوکانو، لوکس و شیک، قرار است به ایران بیاید!
- امسال فقط ۲۰۰ هزار خودرو وارد کشور شدند!
- ورود محموله جدید از سوزوکی گرند ویتارا به گمرک + فیلم
- تانک ۳۰۰؛ آمادهی انبرد جهانی از چین به جانبازان وارداتی
- جذابیت اولین فرصت برای خرید سوزوکی جیمنی و سوزوکی فرانکس وارداتی با قیمت مناسب