نان کوهی شمالی: راز تهیه نان معطر به سبک آسان

مارس 28, 2024 0 نظر 22

نان کوهی شمالی یکی از خوراکی‌های محبوب مردم این منطقه است که با ترکیبی از آرد، مخمر و آب تهیه می‌شود. برای تهیه این نوع نان ابتدا آردی با کیفیت بالا به همراه مقداری مخمر و آب به یک مخلوط گلاتینه تبدیل می‌شود. سپس این مخلوط به صورت گلبه‌ای برای مدت زمانی فرم را میگیرد و سپس به دسته‌های کوچک تقسیم شده و به صورت مستطیلی و نواری شکل داده می‌شود. سپس این دسته‌های نان درون فر یا تنور مخصوصی قرار می‌گیرد تا پخته شوند.

پس از پخته شدن نان کوهی شمالی از فر یا تنور، آن را به صورت معمولاً گرم به همراه چای یا دمنوش محلی میل کنند. معطر و خوش طعم بودن این نان، آن را به یکی از محبوب‌ترین مصادیق نان‌های محلی در این منطقه تبدیل کرده است. این نان معمولاً صبحانه محبوب مردم این نواحی است و همچنین به عنوان یکی از هدایای شهری منطقه برای مسافران و گردشگران نیز بسیار محبوب می‌باشد.

طرز تهیه نان کوهی شمالی این نان، که با دست‌های ماهر بانوان شمالی پخته می‌شود، علاوه بر طعم بی‌نظیر، حکایت از فرهنگ و …

نوشته طرز تهیه نان کوهی شمالی؛ پخت نانی معطر با دستوری ساده اولین بار در سایت تفریحی فان شو. پدیدار شد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها