کوکو باقلا، یکی از پیش غذاهای محبوب و معروف در فرهنگ غذایی گیلانی است که با داشتن طعم و عطر لذیذ افراد زیادی را به دنبال خود می‌کشد.

سادگی در تهیه و خوشمزگی در خوردن

آماده کردن کوکو باقلا منحصر به فرد نیست. قدرت این غذای محلی در سادگی اجزای آن واروش تهیه‌اش است. علاوه بر باقلا، موادی مانند تخم مرغ، پیاز و ادویه‌ها برای تهیه‌ی این غذای خوشمزه مورد نیاز است. این غذا که معمولا به عنوان یک پیش غذا سرو می‌شود، می‌تواند برای مهمانی‌ها و جشن‌ها آماده شود.

آماده شدن با روش‌های مختلف

کوکو باقلا می‌تواند با روش‌های مختلف آماده شود و به دلیل متنوع بودن این فرایند، هر کسی می‌تواند با توجه به سلیقه خود، آن را درست کند. از کوکو باقلا بدون گوشت تا کوکو باقلا با گوشت برای افراد گیاهخوار، انتخاب‌های متنوعی وجود دارد.

آشنایی کامل با طرز تهیه کوکو باقلا

برای شما عزیزانی که خواستار آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکو باقلا هستید، فان شو آمادگی دارد تا با بهترین روش آموزش دهد. این سایت آموزشی ارائه دهنده انواع دستور العمل‌های آماده سازی هست و می‌توانید از آن بهره ببرید.

مواد مورد نیازمیزان مواد
باقلا پاک شده دو لپه۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
شوید خام و جعفری۱۰۰ گرم از هر کدام
پیاز بزرگ خام خرد شده۱ عدد
سیب زمینی بزرگ خام تکه شده۱ عدد
سیرنصف بوته
شوید خشک۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۴ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و دارچینبه مقدار لازم
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم
مغز گردو خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم
زرشک تفت داده شده برای تزئینبه مقدار لازم
گوجه فرنگی۱ عدد
خیار شور۲ عدد