آموزش درست کردن دسر خوشمزه و خوشگل – آموزش کامل و راحت

اکتبر 6, 2023 0 نظر 321

آموزش پخت دسر خوشمزه - راحت

۱٫ شیرینی ترامیسو:

مواد لازم:

  • قهوه قوی: ۲۵۰ میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم
  • بیسکوییت لادی فینگر
  • کاکائو: برای پودر کردن

روش پخت:

  • قهوه را می‌زنیم و بیسکوییت‌ها را در آن مغموس می‌کنیم.
  • زرده تخم‌مرغ و شکر را خوب مخلوط کرده، سپس ماسکارپونه را اضافه می‌کنیم.
  • در یک ظرف مرتب بیسکوییت و مخلوط ماسکارپونه را قرار می‌دهیم.
  • در انتها کاکائو را روی آن پودر می‌کنیم و چند ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

۲٫ موس شکلات:

مواد لازم:

  • شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۵۰۰ میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد

روش پخت:

  • شکلات را در حرارت ملایم آباد می‌کنیم.
  • خامه را می‌زنیم تا حالت خامه‌ای به خود بگیرد.
  • سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و می‌زنیم.
  • شکلات آباد شده، خامه زده شده، و سفیده‌ی تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و در ظرف‌های مورد نظر قرار می‌دهیم. چند ساعت در یخچال می‌گذاریم.

۳٫ ژله میوه‌ای:

مواد لازم:

  • ژله: ۱ بسته
  • میوه‌های مورد علاقه: به میزان دلخواه
  • آب: ۵۰۰ میلی‌لیتر

روش پخت:

  • آب را جوشانده و ژله را در آن حل می‌کنیم.
  • میوه‌ها را قطعه قطعه کرده و به مخلوط ژله اضافه می‌کنیم.
  • در ظرف‌های مورد نظر ریخته و چند ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا جامد شود.

۴٫ شیرینی چیزکیک:

مواد لازم:

  • پایه بیسکوییت: ۲۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • پودر قند: ۱۵۰ گرم
  • پنیر کرمی: ۵۰۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

روش پخت:

  • بیسکوییت‌ها را له کرده و با کره آباد شده مخلوط می‌کنیم. این مخلوط را در پایین فرم چیزکیک فشار می‌دهیم.
  • پنیر کرمی، پودر قند، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را مخلوط کرده و روی پایه بیسکوییت ریخته و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه می‌پزیم تا محکم شود.

راحت ترین روش پخت دسر

۵٫ شیرینی کاستارد وانیلی:

مواد لازم:

  • شیر: ۵۰۰ میلی‌لیتر
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

روش پخت:

  • شیر را با وانیل و شکر به جوش می‌آوریم.
  • زرده تخم‌مرغ‌ها را با شیر جوشانده مخلوط می‌کنیم.
  • مخلوط را در ظرف‌های مناسب ریخته و در فر با حرارت ۱۵۰ درجه می‌پزیم تا کاستارد آماده شود.

۶٫ موز فوستر:

مواد لازم:

  • موز: ۴ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • روم یا ویسکی: ۵۰ میلی‌لیتر

روش پخت:

  • کره و شکر قهوه‌ای را در تابه می‌آمیزیم.
  • موزها را نصف کرده و در تابه اضافه می‌کنیم.
  • وقتی موزها نرم شدند، روم یا ویسکی را اضافه کرده و با یک جرقه آتش می‌زنیم تا الکل بسوزد.

۷٫ تارت لیمو:

مواد لازم:

  • پایه تارت: ۱ عدد
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • آب لیمو: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • کره: ۱۰۰ گرم

روش پخت:

  • تخم‌مرغ، شکر، آب لیمو و کره را در یک ظرف مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کرمی شود.
  • کرم لیمو را روی پایه تارت می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا جامد شود.

۸٫ براونی شکلات:

مواد لازم:

  • شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • آرد: ۱۰۰ گرم

روش پخت:

  • شکلات و کره را آباد می‌کنیم.
  • تخم‌مرغ و شکر را مخلوط کرده، سپس شکلات آباد شده را اضافه می‌کنیم.
  • آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.
  • در یک قالب مربعی ریخته و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می‌پزیم.

۹٫ پناکوتا:

مواد لازم:

  • شیر: ۵۰۰ میلی‌لیتر
  • ژلاتین: ۳ برگ
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

روش پخت:

  • شیر، شکر و وانیل را جوشانده و از روی حرارت برمی‌داریم.
  • ژلاتین را در آب سرد حلال می‌کنیم و به شیر اضافه می‌کنیم.
  • در ظرف‌های مناسب ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا جامد شود.

۱۰٫ کیک پرتقال:

مواد لازم:

  • پرتقال: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • پودر کیک: ۲ قاشق چای‌خوری

روش پخت:

  • آب پرتقال‌ها را می‌گیریم.
  • تخم‌مرغ، شکر و آب پرتقال را مخلوط کرده، سپس آرد و پودر کیک را اضافه می‌کنیم.
  • در یک قالب کیک ریخته و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم از این دسرها لذت ببرید

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها