طرز تهیه دسر انار با بیسکویت
دسر انار با بیسکویت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، از دو لایه با بافتی مختلف و طعمی متنوع تشکیل شده است، این دسر خوش طعم و پرطرفدار را میتوانید خیلی راحت با طرحهای جذاب درست کنید و از آن برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر انار با بیسکویت در ادامه با سایت آموزشی فان شو همراه باشید.
مواد مورد نیاز | میزان مواد |
انار دانه شده | ۱ پیمانه |
ژله انار | ۱ بسته |
آب جوش | ۳۷۵ میلی لیتر معادل ۱ و نیم لیوان فرانسوی |
پودر ژلاتین | ۳۰ گرم معادل ۲ قاشق غذا خوری |
آب ولرم | ۱۲۵ میلی لیتر معادل نصف لیوان |
شیر ولرم | ۲۵۰ میلی لیتر معادل ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
بیسکویت کاکائویی با کرم وانیل | ۱ بسته |
وانیل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
خلال پسته و خلال بادام برای تزئین | به مقدار لازم |
مغز گردو و مغز فندق خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
چند برش حلقهای موز برای تزئین | نصف ۱ عدد |
نعنا و ریحان تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر انار و بیسکویت
مرحله ۱: مخلوط کردن پودر ژله با آب
ابتدا پودر ژله انار را داخل یک ظرف بریزید، سپس مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و پودر ژله انار کاملا در آب جوش حل شود، برای این که ذرات پودر ژله کاملاً در آب حل شوند از روش بنماری استفاده کنید.
مرحله ۲: نگه داشتن مخلوط ژلهای روی حرارت غیر مستقیم
ظرف مخلوط پودر ژله و آب را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات پودر ژله در آب حل شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً شفاف و یکدست شود، سپس ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت آن کم شود.
مرحله ۳: جدا کردن دانههای انار و ریختن داخل ظرف
بعد یک انار را از وسط نصف کنید، دانههای انار را جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید بهتر است که از یک انار رسیده و آبدار استفاده کنید، تا دانههای انار کاملاً درشت، قرمز رنگ و خوش طعم باشند، در این صورت دسر انار جذابتر و خوش رنگتر میشود.
مرحله ۴: چرب کردن کف و دیوارههای قالب
سپس داخل قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید به طوری که کف و دیوارههای قالب به روغن آغشته شود، بعد دانههای انار را کف قالب بریزید بهتر است که از یک قالب طرحدار استفاده کنید اما اگر قالب طرحدار در دسترس نبود میتوانید از یک ظرف ساده هم استفاده کنید.
مرحله ۵: ریختن دانههای انار و مقداری از ژله انار در قالب
بعد از این که دانههای انار را کف ظرف پخش کردید سپس نصف مقدار ژله انار را که حرارت آن از بین رفته و خنک شده است را روی انارها داخل قالب بریزید، سپس قالب را در یخچال قرار دهید اجازه دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال بماند و ژله خودش را بگیرد.
مرحله ۶: قرار دادن ظرف ژله در فریزر
اگر میخواهید که این کار را با سرعت بیشتری انجام دهید میتوانید ظرف ژله را در فریزر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید، تا ژله خودش را بگیرد و بافت آن منسجم شود، در این فاصله که ژله در یخچال قرار دارد و استراحت میکند لایه بعدی را آماده کنید.
مرحله ۷: مخلوط کردن پودر ژلاتین با آب ولرم
برای لایه دوم مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری آب ولرم به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، ظرف مخلوط را کنار بگذارید اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند، بافت آن اسفنجی شود تا برای استفاده آماده شود.
مرحله ۸: مخلوط کردن شیر ولرم و خامه
سپس مقداری شیر ولرم را داخل یک ظرف بریزید دقت کنید شیر باید هم دمای محیط باشد خیلی گرم یا خیلی سرد نباشد سپس مقداری خامه هم دمای محیط را به شیر اضافه کنی، با. چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود.
مرحله ۹: اضافه کردن شکر و وانیل به مخلوط شیر و خامه
بعد مقداری شکر به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و شکر در مخلوط حل شود سپس مقداری وانیل روی مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، عطر وانیل در مخلوط پخش شود و به خورد مواد برود.
مرحله ۱۰: اضافه کردن ژله انار و مخلوط ژلاتین به مواد
سپس مابقی ژله انار را که از قبل آماده کرده بودید روی مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند بعد ژلاتین آماده شده را هم به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا بافت صاف و یک دستی تشکیل شود، مواد را با همزن دستی خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۱۱: اصافه کردن بیسکویتهای خرد شده به مخلوط مواد ژلهای
بعد از آن مقداری بیسکویت شکلاتی کرمدار را با چاقو در اندازههای کوچک خرد کنید، دقت کنید بیسکویتها خیلی پودر نشوند، اندازه آنها باید طوری باشد که زیر دندان احساس شوند بعد از این که مخلوط ژلهای خنک شد، بیسکویتها را داخل آن بریزید و هم بزنید.
مرحله ۱۲: بیرون آوردن قالب از یخچال
سپس قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید دقت کنید که برای لایه دوم مخلوط مواد ژلهای با بیسکویتها باید کاملاً خنک باشند چون اگر گرم باشند وقتی که روی لایه اول داخل قالب بریزید ژله را خراب میکنند، طوری که لایه اول و دوم با هم ترکیب میشوند.
مرحله ۱۳: ریختن مخلوط زله و بیسکویت روی لایه اول و قرار دادن در یخچال
بعد از این که قالب را از داخل یخچال بیرون آوردید مخلوط ژلهای و بیسکویتها را روی لایه اول بریزید، سپس دوباره قالب را در یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت تقریباً ۳ ساعت در یخچال استراحت کند تا لایه دوم خودش را کاملاً بگیرد و منسجم شود.
مرحله ۱۴: بیرون آوردن دسر از یخچال و جدا کردن آن از قالب
بعد از گذشت این زمان، وقتی که بافت لایه دوم کاملاً منسجم شد، قالب را از یخچال بیرون بیاورید سپس با یک چاقوی تیز لبههای دسر را از قالب جدا کنید، بعد با فشار انگشتان دسر را به سمت جلو بکشید تا از بدنه قالب جدا شود، دور تا دور ژله را از قالب جدا کنید.
مرحله ۱۵: بیرون آوردن دسر از داخل قالب
سپس کف ظرف دسر را هم با آب مرطوب کنید تا وقتی که دسر را داخل آن قرار دادید به راحتی از ظرف جدا شود و بتوانید آن را جا به جا کنید، بعد ظرف دسر را به شکل وارونه روی قالب قرار دهید، قالب را برگردانید تا دسر به طور کامل از داخل قالب خارج شود.
مرحله ۱۶: تزئین کردن دسر انار با بیسکویت
بعد از آن روی دسر را با سلیقه و به دلخواه خودتان با مقداری دانههای انار، خلال پسته، خلال بادام، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، بیسکویت کرم دار، چند برش حلقهای موز، چند برگ نعنا و ریحان تازه تزئین کنید، سپس دسر را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر دسر انار با بیسکویت را به عنوان یک دسر شیک، جذاب و مناسب که طرفداران زیادی دارد، برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
۵
۲