کوکو باقلا؛ نوعی خوشمزه و خطرناک کوکو گیلانی
کوکو باقلا، یکی از پیش غذاهای محبوب و معروف در فرهنگ غذایی گیلانی است که با داشتن طعم و عطر لذیذ افراد زیادی را به دنبال خود میکشد.
سادگی در تهیه و خوشمزگی در خوردن
آماده کردن کوکو باقلا منحصر به فرد نیست. قدرت این غذای محلی در سادگی اجزای آن واروش تهیهاش است. علاوه بر باقلا، موادی مانند تخم مرغ، پیاز و ادویهها برای تهیهی این غذای خوشمزه مورد نیاز است. این غذا که معمولا به عنوان یک پیش غذا سرو میشود، میتواند برای مهمانیها و جشنها آماده شود.
آماده شدن با روشهای مختلف
کوکو باقلا میتواند با روشهای مختلف آماده شود و به دلیل متنوع بودن این فرایند، هر کسی میتواند با توجه به سلیقه خود، آن را درست کند. از کوکو باقلا بدون گوشت تا کوکو باقلا با گوشت برای افراد گیاهخوار، انتخابهای متنوعی وجود دارد.
آشنایی کامل با طرز تهیه کوکو باقلا
برای شما عزیزانی که خواستار آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکو باقلا هستید، فان شو آمادگی دارد تا با بهترین روش آموزش دهد. این سایت آموزشی ارائه دهنده انواع دستور العملهای آماده سازی هست و میتوانید از آن بهره ببرید.
مواد مورد نیاز | میزان مواد |
باقلا پاک شده دو لپه | ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم |
شوید خام و جعفری | ۱۰۰ گرم از هر کدام |
پیاز بزرگ خام خرد شده | ۱ عدد |
سیب زمینی بزرگ خام تکه شده | ۱ عدد |
سیر | نصف بوته |
شوید خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و دارچین | به مقدار لازم |
نعناع و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
مغز گردو خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
زرشک تفت داده شده برای تزئین | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
خیار شور | ۲ عدد |
نحوه آمادهسازی کوکو باقلا، از مرحله اول تا نهایی با توضیح تخصصی
مرحله ۱: پیش آماده سازی مواد اولیه
ابتدا مقداری باقلا های سبز و زرد تازه را انتخاب کنید، پوست آن ها را جدا کرده و در ظرفی ریخته و پیاز را نیز پوست گرفته و چند تکه کنید. سپس جعفری و شوید تازه را تمیز کنید و بشورید. آن ها را در سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن ها خارج شود.
مرحله ۲: حذف پوست سیر و خرد کردن سیب زمینی
بعد از آن، چند حبه سیر را از پوست خارج کنید و درون ظرفی بریزید. سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و به اندازههای کوچکتر برش دهید و به مواد دیگر اضافه کنید.
مرحله ۳: میکس کردن مواد و اضافه کردن شوید خشک
بعد از آن، تمام موادی که خرد کردید را درون میکسر بریزید. مواد را با هم خوب میکس کنید تا بافت آنها کاملاً یکدست شود. سپس مقداری شوید خشک به مخلوط اضافه کنید و دوباره میکس کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن ادویهها و تخم مرغ
آخرین مرحله میکس کردن مواد، اضافه کردن ادویه ها به مخلوط و میکس کردن آن ها است تا عطر ادویهها کاملاً در میان مواد پخش شود. بافت مخلوط باید کاملاً یکدست باشد. در این مرحله، تخم مرغها را نیز به مواد اضافه کنید و دوباره همه چیز را با هم میکس کنید.
مرحله ۵: مخلوط کردن همه مواد با هم
وقتی که تخم مرغها کاملاً با خورد مواد ترکیب شده و همه چیز را یکدست کرده باشند، میکسر را خاموش کنید و سپس با استفاده از چاقوی ریز، مواد را کاملاً خرد و ریز کنید، سپس آنها را با هم مخلوط کنید.
مرحله ۶: سرخ کردن مواد و تهیه کوکو باقلا
در این مرحله، باید مخلوط آماده شده را در روغن داغ بریزید و کوکو باقلا را بپزید تا یک طرف آن کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله ۷: سرخ کردن طرف دیگر کوکو باقلا
بعد از سرخ کردن یک طرف کوکو، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس، کوکو را از روی حرارت بردارید و در ظرفی دیگر قرار دهید.
مرحله ۸: برش دادن و تزئین کوکو
کوکو باقالای آماده شده را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و آن را با مقداری زرشک تفت داده شده، مغز گردوی خرد شده و چند برگ نعنا، شوید و ریحان تازه تزئین کنید.
مرحله ۹: خرد کردن میوه و سبزیجات و سرو کوکو باقلا
گوجه فرنگی را خرد کنید و در کنار خیارشور حلقه شده قرار دهید. سپس کوکو باقالا را همراه با نان تازه، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.