چین، با ارسال اولین ماهواره ۶G به فضا، یک قدم جدید در تکنولوژی فضایی برداشت

فوریه 19, 2024 0 نظر 32
توضیح تصویر پیش‌فرض

چین اخیراً با پرتاب اولین ماهواره ۶G به فضا، گامی مهم در توسعه فناوری‌های ارتباطی و اینترنت جدید گرفت. این اقدام تاریخ‌ساز چین نشان‌دهنده تلاش‌های این کشور برای رهایی از وابستگی به فناوری‌های خارجی و تحقق خودکفایی در حوزه فضایی است.

ماهواره ۶G که توسط چین به فضا پرتاب شد، به عنوان یک لایه بسیار پیشرفته از فناوری ارتباطی و اینترنت جدید شناخته می‌شود. این فناوری بیشترین سرعت انتقال داده و پوشش شبکه را فراهم می‌کند و می‌تواند انقلابی در ارتباطات سریع و پایدار به وقوع بیاورد.

با پرتاب این ماهواره، چین به عنوان یکی از پیشگامان برتر در توسعه فناوری‌های فضایی و ارتباطات در جهان شناخته می‌شود و این اقدام نشان‌دهنده تعهد و توانمندی‌های بی‌نظیر چین در این حوزه است. این اقدام می‌تواند به توسعه اقتصادی و تکنولوژیکی چین و همچنین به توسعه فناوری‌های ارتباطی و اینترنت در سراسر جهان کمک کند و می‌تواند انگیزه‌بخش برای سایر کشورها نیز باشد تا در این حوزه رقابت کنند.

ارسال شده توسط: ندیم نجم آبادی ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۵۸یکی از شرکت‌های مخابراتی چین، نخستین ماهواره ۶G آزمایشی را به فضا پرتاب کرد تا زمینه‌ساز توسعه نسل جدید شبکه موبایل و اینترنت پرسرعت شود.چاینا موبایل (China Mobile) در ماه جاری میلادی، یک ماهواره بومی را به‌منظور تست شبکه ۶G به فضا پرتاب کرد؛ چیزی که این شرکت مستقر در چین را به سردمدار نسل بعدی ارتباطات تبدیل می‌کند. این ماهواره از یک جهت هم منحصر به‌فرد است؛ زیرا با استقرار در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری، فاصله بسیار نزدیکی از زمین در قیاس با سایر ماهواره‌های ارتباطی دارد.قرارگیری در مدار پایینی زمین، ارسال و دریافت سریع‌تر داده‌ها را امکان‌پذیر و آن را قابل اتکاتر می‌کند.فناوری به‌کار رفته در این ماهواره ۶G، توسط آکادمی علوم چین خلق شده است. آن‌ها ادعا می‌کنند چیزی ساخته‌اند که می‌تواند خود را در فضا آپدیت کند و عملیات را به‌طور خودکار، هوشمند و موثر مدیریت کند.اما هدف ترسیم شده از پرتاب این ماهواره فقط تست یک فناوری جدید نیست، بلکه حل مشکلات جهانی است؛ حداقل آن‌طور که از ظواهر امر پیداست. امروزه مردم بسیاری از مناطق در گوشه و کنار دنیا با اینترنت ضعیف سر و کله می‌زنند؛ آن هم به این دلیل که سیگنال ضعیفی از ماهواره‌های دوردست دریافت می‌کنند. یک ماهواره با فناوری نوین، می‌تواند ارتباط بهتری بین زمین و فضا برقرار کند و راهگشای این مشکل باشد.پس شاید رویای دسترسی به اینترنت پرسرعت و بدون محدودیت برای هشوان، خیلی دور از دسترس نباشد. دست‌کم می‌دانیم تکنولوژی آن، همین حالا هم وجود دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها