کشف یک جنگل عجیب با فسیلهای ۳۹۰ میلیون ساله
کشف فسیل یک جنگل عجیب با قدمت ۳۹۰ میلیون سال
در حالی که بسیاری از محققان و علاقمندان به علوم زمین به دنبال اکتشافات جدید در فضای خارج از زمین هستند، یک کشف بسیار جذاب در زمین خودمان اتفاق افتاده است. یک گروه از دانشمندان به تازگی فسیلهای یک جنگل عجیب با قدمت ۳۹۰ میلیون سال را کشف کردهاند. این فسیلها حاکی از وجود یک جنگل پرجمعیت در زمین باستان میباشد که در دوران دور قبل از آغاز عصر دینوسورها وجود داشته است.
این کشف بینظیر، نقطه عطفی در مطالعه تاریخچه زمین و تحقیقات پالئوبوتانیکال (درباره گیاهان که در گذشته زندگی کردهاند) محسوب میشود. فسیلهای یافت شده شامل انواع مختلفی از گیاهان، درختان، و حیوانات کوچک مختلف میباشد که بوتهها، درختان پاپیروس و حشرات با انواع مختلف آنان جزو آنها میباشند. این کشف نشان میدهد که زمین در طول دورانهای مختلف تاریخی، تحولات بسیاری پشت سر گذاشته است و زیستگاههای متنوعی از جمله این جنگل باستانی در خود جای داشته است.
ارسال شده توسط: مبین صادقیان ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۴۶در طی تحقیقات دانشمندان، قدیمی ترین فسیل جنگل جهان کشف شده که قدمت آن به ۳۹۰ میلیون سال پیش باز میگردد. در ادامه این نتایج را بررسی میکنیم.محققان بهتازگی موفق به کشف یک جنگل باستانی با درختان نخل مانند کوچک و ردپای بندپایان شدهاند که قدمتی در حدود دوره دونین میانی دارد. فسیلهایی که در این منطقه یافت شدهاند، مربوط به ۳۹۰ میلیون سال پیش هستند که باعث شده رکورد قدیمیترین جنگل جهان نیز تغییر یابد. برای خواندن اطلاعات بیشتری در خصوص این جنگل تازه کشف شده، ادامه این مطلب را از دست ندهید.کشف جنگل عجیب با فسیل های ۳۹۰ میلیون سالهطبق تحقیقات جدید انجام شده درختهای فسل شدهای که بهطور تصادفی در جنوب غربی انگلستان کشف شدهاند، متعلق به قدیمی ترین جنگل های کشف شده زمین هستند. تا قبل از این کشف، جنگل فسیلی گیلبوآ در نیویورک با فسیل های ۳۸۶ میلیون ساله قدیمی ترین جنگل جهان شناخته میشد اما با کشف این جنگل و ثبت رکورد فسیل های ۳۹۰ میلیون ساله، عنوان قدیمی ترین جنگل جهان به این منطقه رسیده است.نتایج باستانی کشف قدیمی ترین جنگل جهاننیل دیویس، نویسنده ارشد این مطالعه در این خصوص اظهار نظر میکند که کشف جدید، تفاوتهای بین دو اکوسیستم را برجسته کرده و نشان دهنده روند تکامل جنگل ها در طول این مدت هستند. در طی این تحقیق، باستان شناسان به تفاوت بین پوشش گیاهی این جنگل تازه کشف شده و جنگل گیلبوآ نیز اشاره کردهاند.گیاهان نخل مانندی که در ابتدا گفته شد، با نام کلادوکسیلوپسیدها شناخته شده که طبق یافتهها با سرخسها و گیاهان دم اسبی ارتباط نزدکی داشتهاند. نیل دیویس این گیاهان را شبیه درختان خرما دانسته که لازم به ذکر است هیچ گونه ارتباطی با درختان نخل ندارند. برگهای شبیه شاخههای خرما در این گیاه، در واقع فقط شاخکهایی هستند که به این صورت دیده شدهاند. همچنین براساس ارتفاع ۲ تا ۴ متری این گیاهان، گفته میشود که درختان این جنگل چندان بلند نبودهاند.تاریخچه باستانی جنگل تازه کشف شدهاین جنگل مربوط به دوره دونین است و آنچه به عنوان بریتانیا امروزی شناخته میشود، در بازه زمانی دونین بخشی در قارهای به نام Laurentia درست زیر خط استوا قرار داشته و در نتیجه آب و هوای آن گرم و خشک بوده است.ناگفته نماند درختهایی نیز در سایر نقاط جهان هستند که قدمتی در حدود ۵۰۰ میلیون سال دارند و قدیمی ترین درخت های کشف شده هستند. اما علت این که جنگل ذکر شده به عنوان قدیمی ترین جنگل شناخته شده، در کنار هم قرار گرفتن و انبوه بودن این منطقه از درختان کلادوکسیلوپسیدها است.در منطقه کشف شده ردپایی از موجودات کوچکی مانند بندپایان ابتدایی یافت شده که طبق سوابق باستانی ممکن است در دریاچهها و رودخانههای نزدیک نیز نمونههایی از دوزیستان ابتدایی وجود داشته باشند. در گجت نیوز بخوانید: ۱۱ تا از وحشتناک ترین فسیل های کشف شده در سال ۲۰۲۳؛ از پنگوئن غول آسا تا هیولای دریایی کشف فسیل دو جانور غول پیکر دريايی با قدمت ۸۰ ميليون سال با اولین جنگل کره زمین آشنا شوید کشف بقایای روستایی ۸ هزار ساله در اعماق یک دریاچه مرموز