برخی کلمات بیش از حادثه کرمان دلم را شکسته است – مصاحبه با مهدی فخیم‌زاده

ژانویه 8, 2024 0 نظر 96

کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر، مهدی فخیم‌زاده، در گفتگو با خبرگزاری ایرنا، ابراز تاسف و غم خود را نسبت به حادثه تروریستی در کرمان کرد و از آن نفرت کرد. وی اظهار داشت که خوشحالی به هیچ وجه قابل قبول نیست و باید افراد مسئول تلاش کنند تا همدلی ملی برقرار شود و شکاف‌های اجتماعی از بین برود. همچنین، وی به اهمیت نقش سینما در نشان دادن حقیقت تروریسم در جامعه اشاره کرد و خواستار بستر سازی برای شناخت مردم از مسائل کشور از طریق سینما شد.

۹:۴۱کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر ضمن تسلیت شهادت ۱۰‌ها نفر از هموطنان کشورمان در حادثه تروریستی کرمان گفت: برخی حرف‌ها بیشتر از حادثه کرمان دلم را شکست و غشوینم کرد.مهدی فخیم‌زاده در گفت وگو با ایرنا با اشاره به این که چنین حوادثی ما را غشوین و ناراحت می‌کند، اظهار داشت: از رودررویی با کسانی که از غم و ماتم مردم شادمانی کردند پرهیز می‌کنم. برخی حرف‌ها پس از شهادت هموطنان در کرمان مطرح شد که بیشتر از حادثه دلم را شکست و غشوینم کرد.
رنج مردم قابل خوشحالی نیستفخیم‌زاده در پاسخ به برخی افراد که در میان اندوه و درد و رنج مردم شادمانی کردند گفت: درد و رنج مردم قابل خوشحالی نیست بلکه غم‌افزا و ناراحت‌کننده است.این پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر اظهار داشت: امیدوارم دیگر شاهد چنین حوادثی در کشور نباشیم و دیگر هرگز تکرار نشوند. مردم ایران از حادثه کرمان اندوهگین هستند.
شکاف میان مردم در جامعه خطرناک استاین بازیگر سینما گفت: این شکافی که بین جامعه ایجاد شده است بسیار خطرناک است و باید کسانی که قدرت اجرایی در کشور دارند تلاش کنند که یک همدلی ملی بین آحاد مختلف جامعه شکل بگیرد.سینمای ایران باید بستر شناخت مردم را نسبت به مسائل کشور بالا ببردپیشکسوت عرصه سینما بدل کردن اختلاف سلیقه را به دشمنی از برنامه های بدخواهان ایران عنوان کرد و گفت: برخی دشمنان بیرونی ایران با نیت و همچنین برخی افراد داخل کشور به دلیل حماقت، تنوع فکری افراد را به شکاف تبدیل می کنند درحالی که اگر کسی خود را دلسوز مردم و کشور می داند به جای اینکه برای استفاده های حزبی و جناحی بر فاصله میان مردم بیفزاید، باید تلاش کند که بر نقطه اشتراکات در جامعه تاکید کند.فخیم زاده به نقش سینما در نشان دادن تروریست در جامعه اشاره کرد و گفت: سینمای ایران باید بستر شناخت مردم را نسبت به مسائل کشور بالا ببرد. چهره تروریست هایی که نشان دادند از هر فرصتی برای ضربه زدن به مردم استفاده می کنند باید در آثار سینمایی نشان داده شود تا مردم نسبت به پیرامون خود آگاه شوند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها